2012. június 9., szombat

The four elements-FIRE feat. Mich.

Hey!

A mai napon készítettünk egy közös posztot, de ez még csak a kezdet. Témánk, a négy elem -Tűz, Víz, Föld, Levegő. Mindegyik sminket egy kicsit extrémebben készítjük el. Ebből egy kis 4 bejegyzéses sorozatot indítunk ami szombatonként lesz megtekinthető.
Első elemként a tüzet választottuk!

Nem vagyok teljes mértékben megelégedve vele, még turbózhattam volna piros csillámmal a végét ami elnyúlik, de nincs piros csillámom, ráadásul ez most jutott eszembe. :DAz arcomra egy bronzos-rózsaszínes pirosító került.


Szörnyű ez a kép, de nem az a lényeg.. :D
Ez se sokkal jobb, de jobban látszik az arcom.


[Aki olvasta facebookon az alapozós posztot, azoknak mondom, hogy visszavették és kifizették az árát. Helyette vettem egy NYC all day long alapozót és nagyon meg vagyok elégedve vele, azt már ajánlom! Most is az van rajtam, korrektorral és púderrel, szóval egy tesztnek elmegy.. :) ]


Na és itt van Mich bejegyzése CLICK.   Szerintem nagyon jó lett, gyönyörűen használta a színeket, szépen kidolgozta. A maga egyszerűségében tökéletes és a seb..nekem is eszembe jutott egy égési sérülés kivitelezése, de nem valósítottam meg.

Remélhetőleg most már több bejegyzéssel jövök, mert mondhatjuk, hogy már vége VÉGE a sulinak! Nekünk csak szerdáig kell menni, és szerdán csak rövidített órák lesznek, meg azt hiszem az utolsók el is maradnak, szombaton pedig évzáróóó! :)

Tetszik az ötlet? Mi a véleményetek?


Sincerely
             TaylorK.8 megjegyzés: