2011. szeptember 19., hétfő

MessyBun.-Step by step.

Hey!
Szerintem ez az első és utolsó hajas postom, mert ez nem az én területem. Viszont ez a bejegyzés azért készült, mert felajánlottam, hogy megmutatom hogy készítem a fejem tetejére a kontyot, és néhány embernek igénye volt rá, úgyhogy elkészítettem.  : )  Először is leszögezném, hogy mivel nyakatekert mozdulatokkal készítettem ezt az egészet a konty lejjebb csúszott, ezt az egészet feljebbre tényleg a fejem tetejére szoktam eszkábálni, de itt elcsúsztam egy kicsit..pont most...  :D
Szükséged lesz:
• hajgumi
• hullámcsatok
• hajkefe/ tupírfésű
• hajlakk

Step1.-Copf.

Először is, a fejed tetejére, vagy legalábbis nagyon felülre fogd össze egy lófarokba a hajadat. Igen én már itt elrontottam, feljebb kellet volna, én fentebb jobban szeretem.Step2.-Tupírozás.


Fogd meg a copfodat és tincsenként jól tupírozd meg. Én ehhez egy kisebb hajkefét használtam, mert a tupírfésű nekem nem vált be. De ha neked jobb az akkor azzal csináld. :)
Step3.-Még több tupír.


Addig tupírozd amíg egy ilyen kócos, tömött, pufi, puha, pulikutyát nem kapsz a hajadból. :DDStep4.-Tekerés.
Ezek után jön az, hogy ezt a puha kócos hajtömeget elkezded valahogy feltekerni lazán az ujjad köré, amit én a copf tövéhez tettem.Step5.-Teljesen feltekerni.Most pedig teljesen a végéig tekerd fel és a végét próbáld meg elrejteni, bebújtatni a többi alá.Step6.-Az első rögzítés.Mivel nekem a hajam vége ide hátulra esett ide teszem az első hullámcsatot jó szorosan beletűzöm, ez az első biztos rögzítés. Számomra... :DStep7.-Fix it!


A többi hullámcsattal jól tűzögesd oda az alját, hogy teljesen fix legyen, ne lötyögjön, használj annyi hullámcsatot amennyit csak tudsz, és amennyit szükségesnek érzel.Step8.-Hajlakk.


És a legutolsó lépés, hogy fúj be jóóóól hajlakkal az egészet, hogy tartson! Én szoktam annyira befújni, hogy az egész tök kemény lesz. :DDONE!

Elkészült a "messy bun"! De mondom, én az egészet feljebbre szeretem csinálni csak most elcsúszott, de a technikámat megmutattam. :)

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznos is volt, visszajelzéseket kérek! :D

P.S.: Photoshopban próbálkoztam ezzel a fajta szignózással. Szerintetek jó ez, vagy maradjon a régi?

Ti szoktatok ilyen frizurát hordani?

Sincerely
             TaylorK.

4 megjegyzés: